עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית
עוגה נהדרת לשבועות מזכירה לי את הילדות
הייתי מכורה לעוגה הזו בטוחה שתתמכרו גם

מתכון עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

לחמם תנור לחום גבוה 200 מעלות

מצרכים:
3 גבינות 5% שומן רצוי גבינת סקי
4 כפות קורנפלור
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/2 חבילה אינסטנט פודינק וניל

אופן הכנת העוגה

להפריד ביצים להניח את החלבונים בקערה בצד
לערבב בתוך קערה נפרדת 4 חלמונים עם 2 כפות סוכר
4 כפות קורנפלור הגבינות והאינסטנט לתערובת אחידה

להקציף 4 חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף קשה.

להוסיף לבלילה עם הגבינות בתנועות עטיפה ב3-4 פעמים
כל פעם לבחוש היטב שהקציפה תבלע ותתאחד עם הבלילה.

לצקת לתבנית עגולה מס' 24 משומנת
להכניס לתנור בחום גבוה ל – 10 דקות ראשונות
ולאחר מכן להוריד את החום ל160
אין לפתוח את התנור כל זמן האפייה.

בגמר האפייה יש להשאיר את התנור מעט פתוח למשך שעה לפני הוצאתה לצינון מלא
העוגה מוכנה כאשר מקבלת גוון זהוב שחום מעט.

מתקבלת עוגה גבוהה ומרשימה.

על הסופר

עידית פייזק

בלוגרית אוכל מעולה באפיה ובישול מפרסמת מתכונים באתר oznews.tk

השאר תגובה

דילוג לתוכן