מאפניס ריבת חלב עם שוקולד ציפס

מאפניס ריבת חלב עם שוקולד ציפס

מאפניס ריבת חלב עם שוקולד ציפס

בא לי לפנק את הילדים במשהו מתוק אולי עוגה אישית עם כוס של שוקו עוד מעט שבת אצלנו נהוג לקבל אותה בקפה ומאפה תוצרת בית.

הרי לכם מתכון קל ופשוט להכנת מאפינס ריבת חלב עם שוקולד ציפס.

החומרים הדרושים עבור מאפינס ריבת חלב עם שוקולד ציפס.

2 כוסות קמח תופח.
2כפות גדושות אינסטנט בטעם ריבת חלב.
1/2כפית סודה לשתייה.
3/4 כוס סוכר.

לערבב היטב בקערה את כל החומרים היבשים.

1/2 כוס שמן.
כוס שמנת מתוקה צמחית.
3 ביצים L טרופות.

להוסיף לחומרים היבשים בקערה ולבחוש היטב.
למלא חפטי נייר ו/או כוסות נייר בתערובת כ2/3
מגובה הכוס.

3/4 כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.
1 כפית קמח.
לערבב יחד ולסנן.
לפזר בנדיבות בכל כוס נטיפים.

להכניס לתנור מחומם על 170 מעלות
בערך 20-30 דקות.
הארה: זמני אפיה משתנים בין תנורים.

המאפינס האלו נחטפים אצלי.
כל סוף שבוע נוהגת להכין אותם בחמישי בערב לפני שבני הבכור חוזר מהצבא לחמשוש
שיכנס ויחכה לו משהו טעים
בצנצנת גדולה מונחת על השיש כך מחכים לו המאפינס טריים וטעימים
וכן כל שעה בערך הוא מנשנש אחד
וביום ראשון יוצא מוקדם על הבוקר חזרה לבסיס
וחוטף אחד לדרך.

אוהבת אוהבת אוהבת …. ועוד פעם אוהבת.

על הסופר

עידית פייזק

בלוגרית אוכל מעולה באפיה ובישול מפרסמת מתכונים באתר oznews.tk

השאר תגובה

דילוג לתוכן